Çocuk aldırma kaç aya kadar ?

Yakın planınızda çocuk sahibi olmak yoksa, ama yinede bir şekilde gebe kaldıysanız çocuk aldırmak kaç aya kadar yapılıyor diye merak edersiniz. Ülkemizde bu konudaki kanunlar yada popüler adı ile kürtaj yasası size 10 haftadan sonrası için kalın harflerle yazılmış bir dur işareti koyuyor. Yani 2.5 aydan sonra hamileliği durdurmak adına yapılabikecek birşey yok. Birçok genç çift gebelik hafta hesaplamasını yanlış yaptığı için bu kritik sınırı kolayca aşabiliyor, son adet tarihinden itibaren saymak lazım ama cinsel ilişkiden sonraki günleri dikkate alarak yanlış hesap yapan çok oluyor. 2.5 aydan sonra çoçuk aldıranları ve bu işlemi yapanları ciddi boyutta hapis cezaları bekliyor.

Kaç aya kadar bebek aldırılabilir diye merak edenlere tatminkar bir cevap verdiğimi düşünüyorum, bebek kaç aya kadar aldırılır diye hergün girçok kişi arıyor. Peki kürtaj zor mu dersiniz, vakum kürtaj uygulaması ile tereyağından kıl çekmek kadar kolaylaştığını söyleyebilirim. Bu arada bebek ne zaman aldırılır sorusunuda cevapsız bırakmayalım, ideali adet decikmesi ortaya çıktıktan sonra en kısa zamanda alınmasıdır. Bayanlarda çoçuk aldırma kaç hafta içinde yapılmalıdır diye ilk paragrafta anlattık, ama maliyetleri konuşmadık, çoçuk aldırma kaç para tutar dersiniz, gebelik haftasına göre artan ücretlerin İstanbul'da 2019 senesinde ne kadar olduğunu öğrenmek için Bakırköy'deki muayenehanemi arayabilirsiniz, yada WhatsApp'tan (  ) yazın size fiyat listesi gönderelim. Bunların dışında bebek dönence kaç aya kadar devam eder gibi bağlantısız konularda sorulabiliyor, özetle kürtaj kaç para diyenler okumaya devam etsin.

Kürtaj ( çocuk aldırmak )

Hamileliği kendi isteğinize bağlı olarak sonlandırma, bebek aldırma yada çocuk aldırma konularında daha fazla temel bilgi için kürtaj başlıklı yazımızı okuyunuz.

Çocuk aldırma video

Kürtaj operasyonunu canlı video şeklinde izleyerek nasıl yapıldığı konusunda fikir sahibi olmak için çocuk aldırma video konulu makalemi okuyunuz.

Çocuk aldırmak nasıl olur ?

Kürtajın teknik ayrıntıları ve yöntem olarak vakum kürtajın detaylarını görmek için çocuk aldırmak nasıl olur başlıklı yazımı inceleyin.

Çocuk aldırma fiyatları

Bu gebeliği sonlandırmanın size toplam maliyetinin ne olacağı, cebinizden kaç para çıkacağı konularında malumat toplamak için çocuk aldırma fiyatları konulu anlatımımı okuyun yada İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemi arayarak güncel kürtaj ücretlerimizi öğrenin, veya WhatsApp (  ) tan yazarak çocuk aldırma ücret listemizi isteyin.

Çocuk aldırmak günah mı ?

İslam dininde gebeliği sonlandırmanın, kürtaj yaptırmanın günah olup olmadığını, eğer öyle ise nekadar günah olduğunu tartışmak için çocuk aldırmak günah mı başlıklı yazımızı inceleyin.

Kürtaj Küçükçekmece

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde ve yakınlarında kürtaj yapılan yerlerin nereleri olduğu, çocuk aldırabileceğiniz devlet hastaneleri, özel hastaneler, tıp merkezleri ve özel muayenehaneler hakkında bilgi almak ve Küçükçekmece kürtaj fiyatlarını öğrenmek için kürtaj Küçükçekmece başlıklı yazımızı okuyunuz.


Çocuk aldırma kaç aya kadar konusu için site kullanım kuralları.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çoçuk aldırma şartları

Çocuk Aldırma Fiyatları

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.