Kürtaj fiyatları

Kürtaj fiyatları İstanbul'da 2019 senesi için kaç paradır, ne kadardır, çoçuk aldırma ücretlerini neler etkiler, gebelik haftasına göre gebelik sonlandırma maliyeti nasıl çıkartılır, devlet hastanesinde çoçuk aldırmak için ne kadar kürtaj parası ödemek gerekir, özel hastanelerde kürtaj için fark ücreti ne kadar istenir, hangileri kürtaj yapar, 18 yaş altı kürtaj için nasıl bir kağıt getirmek gerekir, evli bayanlar çoçuk aldırmak için eşlerinden nasıl bir kağıt imzalatıp getirmeliler, başkasından gebe kalan evli kadınlar nasıl kürtaj yaptırabilirler, kürtaj yasasına göre en geç kaçıncı haftaya kadar kürtaj olma şansı vardır gibi sorular için makalemizi okuyunu rakamsal değerleri sitemizde bulamazsınız ama telefon veya WhatsApp üzerinden isteyebilirsiniz.

İstanbul'da kürtaj fiyatları

Çocuk aldırmanın ne kadar olduğuna geri dönersek bunun gebelik haftanızla yakın ilişkisi olduğunu söylemek isterim, çocuk aldırmak için nereye başvursanız size ilk soracakları şey kaç haftalık gebe olduğunuz olacaktır, karnınızdaki bebeğin boyutu kürtaj fiyatını etkilediği gibi, kürtaj yaptırıp yaptıramayacağınızıda netleştirir, zira ülkemizde yürürlükte olan kürtaj kanununa göre en geç 10 haftalık gebe iken isteğe bağlı kürtaj yapılabilir.

Kürtaj şartları

Kendi isteğinizle kürtaj yaptırabilmek için reşit olmanız gerekir, yani 18 yaş ve üstü olmanız lazım, ama 17 yaşında iseniz anne veya babanızın izni ile kürtaj yaptırabilirsiniz, onlar gelemiyorlarsa kimlik fotokopilerinin altına " kızım ... nın kürtajına izin veriyorum " isim soyad imza içeren bir kağıt getirmeniz gerekir, 17 den küçük iseniz durum çok zor mahkeme emri olmadan kürtaj yaptıramazsınız. Başkasından gebe kalan evli hanımların işi çok daha zor, resmi kocalarından izin almaları imkansız olacağı için ancak bir boşanma dava dosya fotokopisi ile kürtaj yaptırabilirler.

Özel hastane kürtaj ücretleri

 Kurtaj fiyatlari ozel hastanelerde daha yüksek olabilir, kürtaj fiyatı 2019 da nerdeyse artmamıştır, devlet hastanelerinde kürtaj ücretleri düşüktür, kürtaj fiyatları kadınlar kulübü ve yorum sayfalarında konuşulmaktadır, kürtaj fiyatları ekşi sözlüktede geçmektedir, kürtaj fiyatları 2019 istanbul Anadolu yakasında az daha pahalı olabilir.
.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuk aldırma kaç aya kadar ?

Çoçuk aldırma şartları

Çocuk Aldırma Fiyatları

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.