Çocuk aldırma devlet hastanesi

Devlet hastanelerinde çoçuk aldırılıp aldırılamacağı ile alakalı yazımızda ayrıca, devlet hastanesinde kürtaj fiyatlarının kaç para olduğu, İstanbul'da kürtaj yapan devlet hastanelerinin hangileri olduğu, devlet hastanesi kürtaj fiyatları 2019 yılında ne kadar arttığı, devlet hastanesi kürtaj yapar mı yanıtları, özel hastanelerde kürtaj fiyatları devletle aynı olup olmadığı, Ankara'da kürtaj yapan devlet hastaneleri nerelerde olduğu, devlet hastanesinde kürtaj paralımı yoksa bedavamı olduğu, 2018 kürtaj fiyatlarının ne kadar olacağı hakkındada bilgiler veriyoruz.

Devlet hastanesinde çocuk aldırma talebi sgk, emekli sandığı ve yeşil kartlı hastalara ücretsiz hizmet sunulması açısından resmi nikahla evli çiftler tarafınca yoğunluk kazanıyor, son yıllara kadar kanunlar gereği sgk anlaşmalı özel hastaneleride kapsamak şartı ile devlet bağlantılı hastanelerde kürtaj yapılmıyordu, bunun sebebi dini ve siyasi görüşler olabilir zira toplumda belli bir kesim kürtaja karşıdır. Son yıllarda ise halkın yoğun talebi üzerine devlet hastanelerindede isteğe bağlı kürtaj yapılabilmesiniz önü açıldı, bu seferde eski düzene alışmış devlete bağlı jinekologlardan bir blokaj koyuldu, birçok doktor devletten zaten sabit maaş alıyoruz, bu günaha niye ortak olalım zihniyeti ile isteğe bağlı kürtaj hastalarını reddetti. Son durumu merak ediyorsanız onuda söyleyelim, günümüzde devlet hastanelerinde kürtaj yapılması yasak değildir fakat hangi devlet hastanelerinde kürtaj yapıldığı ve yapılıyorsa o hastanede hangi jinekologların uyguladığı belli değildir.

Devlet hastanelerinde ve sgk anlaşmalı özel hastane ve tıp merkezlerinde yapılan tüm işlemlerin hastanın kişisel sağlık kayıtlarına işlenmesinden dolayı bekar bayanların kürtaj olmak için özel jinekolog muayenehanelerini tercih etttiklerini söyleyebiliriz, bunun sebebide yarın öbürgün bu bekar bayanlar farklı kişilerle evlenip doğum, sezariyen gibi obstetrik sebeplerle sgk anlaşmalı hastanelere başvurduklarında sağlık kayıtlarında evlilik öncesi kürtaj yaptırdıklarının hoş olmayacağı gerçeğidir.
.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuk aldırma kaç aya kadar ?

Çoçuk aldırma şartları

Çocuk Aldırma Fiyatları

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.