Çocuk aldırma fiyatları

Çocuk aldırma fiyatları
Her şehirde, hatta her jinekologda farklı çocuk aldırma fiyatları ile karşılaşırsanız şaşırmayın. Ama İstanbul'da kürtaj yapan en iyi doktorlardan Jinekolog Dr. Turgay Karakaya'dan kürtaj fiyatı almak için WhatsApp 0532 221 3007 den asistanına yazabilirsiniz. Kadın doğum uzmanı doktorlar arasında şu işlemi şu fiyata yapalım diye bir anlaşma yoktur. Bu durumda kürtaj yaptırmak için doktor seçerken neye göre karar vereceğiz diyeceksiniz. İstanbul'un Şişli , Bakırköy gibi merkezi semtlerinde birçok kadın doğum tabelası göreceksiniz. Bunun dışında köyden kente göçün aktif olduğu kenar mahalle semtlerindede benzer okullardan mezun olmuş jinekoglar yok değildir. Genelde kürtaj fiyatları muayenehanenin bulunduğu semtin emlak fiyatlarına paralel olarak artar veya azalır. Bu size ilginç gelmiş olabilir ama bu dünyada herşey birbirine bu şekilde bağlı maalesef.

==== KÜRTAJ FİYATLARI VE YORUMLARI ====

Çocuk aldırma yöntemleri

İnternette gezinirken çocuk aldırma yöntemleri adı altında farklı metodlarla karşılaşabilirsiniz ama kulak asmayın derim. Tüm dünyada yasal olarak gebelik sonlandırmada en güvenli yöntem vakum kürtajdır. Yani negatif basınçla rahim içindeki gebelik kesesinin alınmasıdır. Bu yöntemde kesme veya dikme gibi doku tahribiyetine yol açacak bir uyguylama yapılmaz. Rahim içine yerleştirilen ince bi kanül vasıtası ile gebelik materyali sıvılaştırılarak dışarı alınır. 

Çocuk aldırma şartları

Gittiğiniz zaman kapıdan dönmemek için çocuk aldırma şartlarını önceden bilmenizde fayda var. Kanunlarla kısıtlanmış tek cerrahi müdahale konumundaki kürtaj işlemi için 10 haftayı geçmeyen bir gebeliğiniz olması gerekir. Bunun dışında resmi nikah ile evli iseniz eşinizin rızası gerekir. Bu konuda cezai bir yaptırım olmasada jinekologlar bu kuralı katı olarak uygularlar. Sanırım sonrasında kızgın kocalarla uğraşmamak için. bekar bayanlarda gebe kaldığı kişiden izin gerekmez. İmam nikahlılarda kanun nazarında bekar görünür. Son olarakta kürtaj olabilmek için 18 yaşınızı ay ve gün olarak doldurmanız gerekir.

Kürtaj fiyatları İstanbul

İstanbul'da kürtaj fiyatlarını etkileyen en önemli değişken gebelik haftanızdır. 10 hafta ile sınırlı olan sonlandırılabilir dönemde kaçıncı haftada iseniz ona göre bir fiyat söylerler. Zaten siz son adet tarihinden itibaren hesaplarsanız gebe olduğunuzu anladığınızda en az 4 haftalık hamilesinizdir. Bu durumda karar vermek için 5-6 haftanız kalıyor ama siz yinede 10. haftaya pek yaklaşmayın derim. Zira yanlış hesaplıyor olabilirsiniz ve sınırı aşarsanız hiçbir jinekolog kürtajınızı yapmaz. Çocuk aldırma ücretlerine gelince genelde .. TL civarından başlar ve 10. haftaya yaklaştıkça azar azar artar ve .. tl civarına kadar ulaşabilir. Kürtaj fiyatı almak için tıklayınız.

İstanbul'da kürtaj yapan doktorlar

Devlet hastaneleri ve özel hastanelerin çoğu isteğe bağlı kürtaj yapmamaktadır. Ayrıca evli olmayan bayanların kürtaj yaptırmak konusunda ihtiyacı olan gizliliği SGK anlaşmalı sağlık kuruluşları maalesef sağlayamamaktadır. Bu durumda Bekar bayanların tama yakını özel muayenehaneleri tercih etmektedir. Lokal anestezi ile yapıldıktan sonra önemli bir risk içermeyen gebelik sonlandırma işlemi konusunda istanbulda kürtaj yapan doktor bulmak için tıklayınız.

Kürtajda anestezi çeşidi

Kürtajda acı çekme korkusu bazı bayanları genel anestezi ile kürtaj arayışına sokmaktadır ama kendi başına bir riski olmayan gebelik sonlandırma işlemi genel anestezi ile yapıldığında hastanın bilincini etkileyen anestezik maddelerin hayati yan etkilerinden dolayı ciddi riskli bir hale bürünür. Oysa lokal anestezi ile rahim girişinin uyuşturulması ile 10 dakikada ağrısız acısız, risk almadan kürtaj yaptırmak mümkündür. Lokal anestezi ile kürtaj yapan doktor için tıklayın.
.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuk aldırma kaç aya kadar ?

Çoçuk aldırma şartları

Çocuk Aldırma Fiyatları

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.